OKUMAK BAŞARMAKTIR!

Kitap okumak hem fiziksel hem de zihinsel sağlığınıza fayda sağlar, beynin bağlantısını güçlendirir, empati yeteneğinizi artırır, kelime dağarcığınızı geliştirir. ...Faydası say say bitmez.

Bizler de Özdemir ailesi olarak öğrencilerimizin faydasına olan her şeye varız. Öğrencilerin kitap okumalarının artması için çeşitli yarışmalar düzenleniyor. Okulumuz 4/A Sınıfında bulunan Hiranur Gülcan isimli öğrencimiz Aydınlık Yarınlara Online kitap okuma yarışmasında Iğdır il derecesine girerek 3. ve Türkiyede de 500. olmuştur. Bu kapsamda hediyelerini alan öğrencimizin başarısı bizleri de mutlu etmiştir.

Yarışmalar,hem öğrenci başarısının artması hem de motive oluşturmasından dolayı eğitim hayatında önemli bir yere sahiptir. Bundan dolayı değerli sınıf öğretmenimiz Gamze Özer Çakır'a da öğrencilerine motivasyon verdiği ve yarışmalar konusunda desteklediği için teşekkür ediyoruz. Öğrencimizi başarısından dolayı tebrik ediyoruz.

09.02.2024 207

09-02-202409-02-202409-02-202409-02-2024